Jornada ‘Redefinint el voluntariat social: Tendències i noves maneres de col·laboració’

Imatge d'una cadena humana feta amb paper. Font: Coordinadora Catalana de Fundacions
Barcelona
Dijous, 30/05/2024

L'acte tindrà lloc el dia 30 de maig a Barcelona i buscarà donar resposta als canvis, els reptes i les preguntes que sorgeixen al dia a dia de les fundacions i altres entitats del tercer sector.

La Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) en col·laboració amb la Federació Catalana del Voluntariat Social (FCVS) i la Fundació Barcelona Capital Nàutica organitzen 'Redefinint el voluntariat social: Tendències i noves maneres de col·laboració', una jornada que, assumint que els models de voluntariat han experimentat una evolució significativa els últims anys a causa de factors molt diversos com poden ser les noves tecnologies o la digitalització, busca reflexionar sobre noves formes a partir de les quals les entitats socials es relacionen amb les persones que volen contribuir a l'assoliment de la seva missió des de l'acció voluntària. .

La conferència central de la jornada anirà a càrrec de la vicepresidenta de la FCVS, Ana Villa, sota el títol 'El voluntariat a Catalunya: una mirada a la situació actual i a les tendències de futur'. La resta de programa es pot consultar a la web de la Coordinadora Catalana de Fundacions i compta amb diferents taules redones enfocades a donar resposta a tots aquests reptes i preguntes que planteja aquest nou escenari per a les fundacions i altres entitats del tercer sector.

Aquest acte és gratuït, però requereix inscripció prèvia per totes les persones interessades a assistir-hi.

Data: 

Dijous 30 Maig

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF)
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ccfundacions.cat