Uneix-te a la 'Install Party' del Canòdrom per obrir la xarxa experimental!

Imatge de la trobada. Font: Canòdrom
Barcelona
Diumenge, 02/06/2024

El diumenge 2 de juny tindrà lloc una trobada per instal·lar Linux (Install Party) i obrir la xarxa experimental del Canòdrom.

Digicòria ha organitzat aquesta trobada on, a mès d'instal·lar Linux i enfortir la comunitat, s'obrirà la xarxa experimental del Canòdrom.
L'objectiu de la install party és aprendre a alliberar un router, mentre s'instal·la libremesh, un conjunt de regles (framework) per a crear comunitats en els enrutadors de la xarxa experimental del Canòdrom, tot enllaçant-los.

Activitat adreçada a les persones interessades en els routers, el programari lliure i a tothom qui vulgui conèixer el projecte i participar del seu dibuix.

Al Canòdrom s'està construint una xarxa experimental sense intermediaris, obrint encara més la xarxa sense fils amb enrutadors o routers lliures.

La xarxa experimental del Canòdrom és l'única infraestructura pública de la ciutat de Barcelona en actiu i al servei de la ciutadania que serveix per experimentar i potenciar l'ús de les tecnologies lliures, descentralitzades i que no tenen per què estar connectades a internet.

Cal inscripció prèvia.

Data: 

Diumenge 02 juny

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Digicòria
Correu electrònic de l'organitzador: 
hola@canodrom.barcelona