Presentació de la 'Guia sobre la perspectiva de gènere interseccional a les entitats veïnals'

Guia per a la introducció de la perspectiva de gènere interseccional a les entitats veïnals
Sant Boi de Llobregat
Dimecres, 05/06/2024

Trama, l’escola de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) presenta el dimecres 5 de juny la “Guia per a la introducció de la perspectiva de gènere interseccional a les entitats veïnals”.

El dimecres 5 de juny es presenta la 'Guia per a la introducció de la perspectiva de gènere interseccional a les entitats veïnals', elaborada per Eva Fernàndez Lamelas, activista feminista i veïnal, i editada per la Trama, l'escola de formació veïnal i comunitària de la Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC).

L'acte serà presentat per l'autora de la guia conjuntament amb la consellera de Feminismes i Igualtat, Tània Verge. També hi seran el vicepresident dela CONFAVC, Jos Farreny, i diversos càrrecs de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat: el tinent d'alcaldia i regidor de Participació, Alejandro Pérez, i la regidora d'Ocupació i Formació ocupacional, d'Igualtat de Gènere i Feminisme, Reforma horària i Dversitat funcional, Ascensión Domínguez.

La guia és una eina formativa que dona suport a les entitats veïnals per a incloure la perspectiva de gènere en les seves tasques quotidianes. Està dividida en dues parts: una per fer revisió interna en el mateix si de l’entitat, i una altra més externa, que serveix com a guia per començar a treballar els diferents àmbits de les reivindicacions veïnals incorporant la mirada de gènere.

Data: 

Dimecres 05 juny

Hora: 

18:00

Organitzador: 
CONFACV
Correu electrònic de l'organitzador: 
veins@confavc.cat