Congrés del Cooperativisme de Catalunya: 'Defensem el futur, evitem el col·lapse'

Cartell promocional de l'acte. Font: Confederació de Cooperatives. Campanya amb el lema 'Persones. Planeta. Propòsit'
Barcelona
Dijous, 04/07/2024

El 4 de juliol tindrà lloc el Congrés del Cooperativisme de Catalunya al Palau de Congressos de Barcelona amb ponències, xerrades i gastronomia adreçades a les cooperatives catalanes

El Palau dels Congressos de Barcelona serà la seu del Congrés de cooperatives de Catalunya que treballarà el lema 'Defensem el futur, evitem el col·lapse' que ha organitzat la Confederació de Cooperatives de Catalunya dins els actes del seu 125è aniversari.

Serà una trobada amb més de 1.500 persones vinculades al cooperativisme per a commemorar el recorregut del moviment cooperatiu, conèixer el seu present i mirar cap al futur. S’aprofundirà en la identitat cooperativa i s’explorarà els trets diferencials d’aquest model i l’impacte positiu que té en la societat.

Cal inscripció prèvia.

Hi hauran ponències, taules rodones, gastronomia i activitats, com exposicions. Les trobareu en el programa. Destaquem la taula rodona 'Cooperativisme que trenca barreres' amb Lander Jiménez Ocio, coordinador de sostenibilitat a LKS Enginyeria S. Coop i Carme Pagès, dinamitzadora de la cooperativa reusenca El Brot, els quals compartiran testimonis pioners que han posat les bases als principis del model cooperatiu.

Data: 

Dijous 04 jul

Hora: 

10:30

Organitzador: 
Congrés del Cooperativisme de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
hola@hola@cooperatives.coop