Exposició '10 anys de l'Escola de Salut de la Gent Gran del Raval'

Foto promocional. Font: Salut Comunitària al Raval
Barcelona
Dijous, 20/06/2024 fins Divendres, 19/07/2024

Fins el 19 de juliol es podrà visitar l'exposició '10 anys de l'Escola de Salut de la Gent Gran del Raval'

L'exposició fou inaugurada el 20 de juny i es mantindrà oberta fins el 19 de juliol en l'horari del Casal del Raval. Hi trobareu una mostra de les imatges, testimonis i històries de les participants del projecte comunitari de salut del barri del Raval de Barcelona que reflecteixen la trajectòria de l'Escola de Salut durant aquests 10 anys.

S'adreça a les participants de l'Escola de Salut, a totes les veïnes i veïns, i a les entitats i institucions del barri del Raval.

L'Escola de Salut de Gent Gran del Raval té com a objectiu impulsar un envelliment actiu en les persones de més de seixanta anys residents al barri a través de tallers i xerrades setmanals. Està formada per un grup d'entitats i centres del Raval, en la qual hi participen l'Agència de Salut Pública de Barcelona, els CAPs de Raval Sud i Raval Nord, el Programa d’Atenció i Prevenció de la Solitud a Ciutat Vella (PAPS), els Casals Municipals de Gent Gran Josep Trueta i Josep Tarradellas, els Centres de Serveis Socials de Raval Nord i Raval Sud, el Centre de Dia El Mil·lenari i la Fundació Tot Raval.

Data: 

Dijous 20 juny

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Fundació Tot Raval
Correu electrònic de l'organitzador: 
salut@totraval.org