Finançament
F Pere Tarrés

Premis Eficiència Energètica i Sostenibilitat A3E, 2024

Els premis A3E són un reconeixement a la tasca desenvolupada per institucions, empreses, professionals i estudiants en benefici de l'eficiència energètica a Espanya.

Convocant: 
Asociación de Empresas de Eficiencia Energética – A3E
Data de publicació de la convocatòria: 
Dissabte, 15 Juny, 2024
Termini convocatòria: 
30/09/2024
Àmbit: 
Biodiversitat i Medi ambient
Recerca i Innovació
Salut i Discapacitat
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Categories

Categoria A: Compromís amb l'Eficiència Energètica i la Sostenibilitat
Es premia el compromís de l'empresa/entitat amb l'eficiència energètica i la sostenibilitat, demostrant haver dut a terme accions, projectes o inversions per a reduir els consums energètics o millorar la sostenibilitat. Poden presentar-se empreses o organitzacions que hagin dut a terme un conjunt d'iniciatives, o bé aquelles que presentin un projecte o actuació concreta que abasti diferents àrees o tingui un abast ampli. En tots dos casos les candidatures han de demostrar el compromís de l'entitat amb l'eficiència energètica i la sostenibilitat.

Categoria B: Millor Actuació d'Eficiència Energètica i Sostenibilitat
Es premia la posada en marxa d'una actuació concreta o projecte d'eficiència energètica, que estigui implantat i proporcionant estalvis o beneficis mediambientals en una empresa o entitat, ja sigui pública o privada.

Categoria C: Millor Projecte d'Eficiència Energètica – Fi de grau / màster:
Es premia el millor projecte fi de grau / fi de Màster… d'eficiència energètica presentat (realitzat) després de l'1 de gener de 2022, o que es vagi a presentar, com a projecte fi de grau / màster, en 2023 o 2024.

Categoria D: Millor Start-up
Es premia la millor Start-up que tingui com a objectiu ajudar els seus clients a reduir els seus consums energètics i/o millorar la seva gestió energètica.

Categoria E: Entitats financeres i inversions ESG
Es premien les actuacions d'entitats financeres per a afavorir la realització d'inversions en l'àmbit de la sostenibilitat i l'eficiència energètica. Pot ser un projecte o una iniciativa concreta o bé una seriï actuacions, polítiques i/o estratègies posades en marxa per a facilitar inversions sostenibles.

Beneficiaris

Categoria A:
Empreses i entitats, tant de l'àmbit públic com de l'àmbit privat, que demostrin el compromís amb l'eficiència energètica i la sostenibilitat, mitjançant la implementació d'iniciatives, projectes o solucions i una continuïtat en la implementació d'aquestes iniciatives en els últims anys.

Categoria B:
Empreses i entitats autores o promotores del projecte o la iniciativa, o bé les empreses que l'implanten i obtenen els estalvis energètics i millores mediambientals, tant de l'àmbit públic com de l'àmbit privat.

Categoria C:
L'autor o autors del projecte d'eficiència energètica i sostenibilitat / Universitat.

Categoria D:
Propietat de la Start-up o representants d'aquesta.

Categoria E:
Entitat financera o persona física o jurídica que realitza la inversió.