Exposició 'Màquines del Temps' al Centre d'Art Santa Mònica

Imatge de l'exposició Màquines del temps. Font: Fundació Apip Acam
Barcelona
Divendres, 19/07/2024 fins Diumenge, 08/09/2024

La Fundació APIP ACAM ha organitzat l'exposició 'Màquines del temps. Redibuixar el passat i fabular el futur a la presó' que es podrà visitar al Centre d'Art Santa Mònica fins el 8 de setembre

L'exposició és fruït del treball de l'artista Antoni Hervàs i artistes en privació de llibertat al voltant de les reflexions sobre el temps i el desig a la presó.

S'adreça a tothom interessat en la creació artística en un context tancat i en conèixer els pensament de les persones en els centres penitenciaris.

L’exposició aborda les peculiaritats de treballar des de la creació artística en un context hermètic i la sensació d’un pas del temps al marge del curs de la societat normativa que es traduiex en l'expressió a través de dibuixos, la ceràmica, la pintura, entre d'altres llenguatges artístics.

És una exposició gratuïta que es divideix en dues parts: la instal·lació principal (a la planta superior) que desplega les converses que han
esdevingut entre totes les artistes, i un preludi (a la primera planta) que recull les estratègies de participació emprades en el context penitenciari per desenvolupar-la.

Data: 

Divendres 19 jul

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Fundació Apip-Acam
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacioapipacam@fundacioapipacam.org