Últimes places del Postgrau "Agents de Desenvolupament Internacional"

Últimes places del Postgrau "Agents de Desenvolupament Internacional"

Resum: 

L’accés a la informació i la reflexió personal són els primers passos per generar implicació en la construcció d’un món més just. Aquest curs, forma't amb el Postgrau en "Agents pel Desenvolupament Internacional" de SETEM Catalunya, títol propi de la Universitat Politècnica de Catalunya.

El Postgrau és un curs introductori a l'àmbit de la Cooperació Internacional, la sensibilització i l'Educació per al Desenvolupament, i es dirigeix a aquelles persones que tinguin interès en el sector i pretenguin desenvolupar un pensament crític, intercanviar reflexions i conèixer les diferents possibilitats que existeixen dins del marc del Desenvolupament Internacional.

Dades del proper curs de Postgrau ADI (edició 52a), classes impartides en castellà:

Dates: Del 4 d’octubre de 2011 al 12 d’abril de 2012.
Lloc: Carrer Independència, 244, Barcelona (Metro L1 Clot i L2 Encants).
Horari: Dimarts i dijous de 18.30 a 21.30 h.
Període d'inscripcions: del 5 de setembre a l'1 d’octubre.
Informació i inscripcions: Departament de Formació de SETEM Catalunya. T. 93 4415335 ext. 122,
e-mail: postgrau.master@setem.org

Més informació:

Descarrega't aquí el fulletó informatiu complet del curs 2011-12

A banda de la formació específica en Desenvolupament Internacional, des de SETEM també pretenem promoure la formació i l'educació pel desenvolupament des de diversos àmbits. Per això, portem a terme periòdicament diversos cursos, jornades i tallers de formació i sensibilització sobre diferents temes, com ara Solidaritat internacional i voluntariat, Metodologies participatives, Consum Responsable, Comerç Just, etc.

Afegeix un comentari nou