2n concert del Brot 2011-El festival de Bandes novells de Barcelona

Capçalera del bloc del Festival
Divendres, 14/10/2011

Organitzat pel Consell de la Joventut de Barcelona (CJB), juntament amb 7 equipaments juvenils de la ciutat. Hi tocaran 3 bandes en la categoria de 12 a 17 anys i 3 bandes més en la categoria de 18 a 25 anys.

El proper divendres 14 d’octubre es realitzarà a l’Espai Jove Garcilaso de Barcelona el 2n concert de la fase prèvia del Brot 2011, el festival de Bandes Novells de Barcelona, organitzat pel Consell de la Joventut de Barcelona (CJB), conjuntament amb d’altres 7 equipaments juvenils de la ciutat (Casal de Joves del Coll, Espai Jove Boca Nord, Espai Jove de l’Eixample, Espai Jove Garcilaso, Espai Jove La Fontana, Centre Cívic Les Basses i l’espai Musical La Bàscula).

Els objectius del festival són donar impuls als nous talents musicals emergents de la ciutat, promoure la incorporació de noves bandes joves al circuit d’equipaments musicals i juvenils de BCN i difondre la proposta musical de les bandes participants.


El Brot 2011 té 37 grups inscrits i dues categories: 12.-17 anys i 17-25 anys. En total es realitzaran 6 concerts de la fase prèvia i dos concerts de la fase final per a escollir les bandes guanyadores per a cada categoria. Tota la informació sobre el festival es pot consultar al web www.cjb.cat/brot2011.

Els grups que actuaran en aquest 2n concert són:

  • Categoria de 12 a 17 anys: Boys of the night (pop-rock), Línea 5 (pop-rock), Sénspas d'asos (rock-metal)
  • Categoria de 18 a 25 anys: Boreals (post-rock electrònic), Càlido home (Indie-Folk), Old man collins (Acústic-punk-experimental)


Gratuït. Obertura de portes a les 19'30h

Data: 

Divendres 14 oct

Hora: 

20:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
cultura@cjb.cat