Curs: La web com a eina de comunicació amb els donants, voluntaris i beneficiaris

Web 2.0_SIDE-2_Flickr
Divendres, 25/11/2011 fins Divendres, 09/12/2011

Quines oportunitats ofereix la web 2.0, Facebook, Twitter, Vídeo ...? El curs de La web com a eina de comunicació amb els donants, voluntaris, beneficiaris i altres grups d'interès, organitzat per la Fundació Iwith.org, està dirigit a les persones que tenen interès o responsabilitat sobre la comunicació de l'organització o la captació de fons, ja sigui com a dirigents, voluntàries o comunicadores.

El curs està destinat a oferir solucions per gestionar els nous canals de comunicació a Internet.

Els objectius són:

  • Reconèixer i analitzar els stakeholders de l'organització.
  • Aprendre a gestionar adequadament els canals de comunicació.
  • Planificar el mapa de públics de l'organització.
  • Conèixer les noves eines de comunicació a la xarxa
  • Conèixer els resultats de la recerca "La Solidaritat i jo" per aplicar-los a l'organització.

És, en definitiva, un curs pràctic per aprendre a comunicar-se de forma eficient implicant a més persones en el sí de l'organització.

La web com a eina de comunicació amb els donants, voluntaris, beneficiaris i altres grups d'interès, és un curs homologat per la Generalitat de Catalunya i disposa de títol oficial del Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya.

El curs es desenvolupa en línia, a través del campus virtual, on el professorat i els estudiants podran compartir experiències. Els participants que resideixin a Barcelona, disposaran a més de 2 sessions d'assessorament presencials que tindran lloc a la seu de iWith.org, els divendres 25/11/2011 i 9/12/2011 de 16 a 18h. coincidint amb l'inici i el final del curs.

Dates: del 25/11/2011 al 09/12/2011

Professors: Ramon Bartomeus i Rubén Berenguel

Cost: Tot i que el curs té un cost de 100 €, la fundació disposa d'un sistema de beques que no exclou a cap organització per motius econòmics.

Més informació: formacio@iwith.org

Data: 

Divendres 25 nov

Hora: 

16:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
clara@iwith.org