IV Jornades de la Mesa per a la Diversitat en l'Audiovisual

Logotip de la Mesa per a la Diversitat en l'Audiovisual
Divendres, 16/12/2011

Reflexionar sobre com tracten els mitjans de comunicació locals les polítiques sobre la diversitat cultural és l'objectiu de les IV Jornades de la Mesa per a la Diversitat en l'Audiovisual, que tindran lloc divendres 16 de desembre, a les 9:30, a la seu del Consell de l'Audiovisual de Catalunya.

Determinades notícies aconsegueixen molt protagonisme als mitjans de comunicació i, en canvi, n'hi ha notícies de les quals gairebé ni se'n parla. La Mesa per a la Diversitat en l'Audiovisual oferix un espai on els mitjans locals i representants d'ajuntaments que aposten per un enfocament intercultural puguin parlar i debatre. Ho fa amb la ferma convicció de que fomentar el diàleg entre aquests dos agents podrà contribuir afer visibles les notícies municipals que tinguin a veure amb la immigració.

Durant la trobada se celebrarà també l'acte de lliurament de premis dels IV Premis per a la Diversitat en l'Audiovisual, que pretenen promoure una millor representació de la diversitat cultural en els mitjans audiovisuals catalans.

Aquestes jornades s'adrecen tant a responsables polítics d'administracions locals com a professionals dels mitjans de comunicació, així com a acadèmics i a estudiants interessats en la matèria. Per inscriure-s'hi cal adreçar-se a mesadiversitat.cac[arrova]gencat.cat o al 935 575 098.

Tots i totes intentaran donar passos en el foment d'un llenguatge inclusiu i la difusió d'iniciatives de convivència intercultural promogudes per xarxes ciutadanes i polítiques locals de gestió de la immigració.

Per a més informació pots consultar el programa de les jornades.

Data: 

Divendres 16 des

Hora: 

09:30

Correu electrònic de l'organitzador: 
mesadiversitat.cac@gencat.cat