L’atenció centrada en la persona

L’atenció centrada en la persona

Resum: 

Alzheimer Catalunya i Matia Fundazioa celebren el proper 20 de gener una jornada adreçada a totes les persones relacionades amb l’atenció a les persones amb demència i/o discapacitat intel·lectual.

Durant la jornada, que tindrà lloc al CaixaForum de Barcelona, es donaran a conèixer quins elements cal tenir en compte a l’hora de desenvolupar una atenció centrada en la persona en contraposició de l'atenció centrada en la malaltia. A més, es facilitaran experiències pràctiques.

A l’acte hi participaran, entre d’altres, la doctora Dawn Brooker, psicòloga clínica, que durant molts anys va dirigir el desenvolupament internacional del DCM i que, actualment, és la directora de l'Associació per a l'Estudi de la Demència de la Universitat de Worcester al Regne Unit. Una organització que desenvolupa diversos projectes de suport a les entitats proveïdores de serveis a Anglaterra, aplicant nous models formatius que millorin el manteniment dels conceptes de l' atenció centrada en la persona al llarg del temps.

Totes les persones interessades en participar han d’enviar el full d’inscripció abans del 15 de gener.

  • Dia: 20 de gener
  • Horari: de 9h a 14h
  • Lloc: CaixaForum de Barcelona
  • Preu: 40€
  • Contacte: 934.592.294 i info@alzheimercatalunya.org

Afegeix un comentari nou