Jornada de mediació Construint ciutadania

Logotip de la Universitat Oberta de Catalunya
Dijous, 19/01/2012

El Centre de Recerca i Estudis en Conflictologia (CREC-IN3) de la UOC organitza la jornada de mediació "Construint ciutadania", dirigida a experts i expertes en l’àmbit de la mediació com a espai de reflexió i de posada en comú de les diverses experiències que s’estan duent a terme actualment.

La UOC organitza la jornada de mediació "Construint Ciutadania" per impulsar la recerca científica en aquest àmbit. És de vital importància que les polítiques públiques assumeixin la voluntat d’afrontar de manera conjunta els reptes de la mediació ciutadana i comunitària, com a recurs per a resoldre els conflictes socials que sorgeixen en la nostra societat, cada cop més complexa i diversa. Avui dia han de tenir en compte el manteniment de la convivència en escoles, veïnats, barris, etc.

Per aquest motiu, responsables polítics, especialistes i acadèmics participaran en aquesta jornada, organitzada pel Centre de Recerca i Estudis en Conflictologia (CREC-IN3) de la UOC, per a reflexionar i posar en comú les diverses experiències que es duen a terme actualment en el camp de la mediació ciutadana.

La cita serà el 19 de gener, de les 10 a les 14 hores, al Col·legi de Periodistes de Catalunya (rambla de Catalunya, 10. Barcelona).

IMPORTANT: Cal inscripció prèvia a secretariacp@uoc.edu.

Data: 

Dijous 19 gen

Hora: 

10:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
cooperacio@uoc.edu