'Mirades feministes a l'agenda del desenvolupament. Drets sexuals i reproductius'

Portada del llibre
Dijous, 02/02/2012

Presentació del llibre ‘Mirades Feministes a l’Agenda del Desenvolupament. Drets Sexuals i Reproductius’, publicat per Cooperacció i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L'acte comptarà amb la participació de Francesca Romita, coordinadora de la publicació; Betlem Cañizar, de Ca la Dona; Montse Pineda, de Creación Positiva, i Sílvia Aldavert, de l'Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears. Moderarà Alícia Oliver, de Cooperacció.

La publicació està realitzada per diferents associacions feministes i de dones de Catalunya, Amèrica Llatina i Àfrica. Concretament, les organitzacions implicades en el projecte han estat Ca la Dona, Creación Positiva i APFCB, a Catalunya, Iamaneh (Mali), a Àfrica, i La Corriente (Nicaragua), la Casa de la Mujer (Colòmbia) i Las Dignas (El Salvador), a Amèrica Llatina.

Aquestes organitzacions comparteixen l'objectiu comú d'eliminar els obstacles que impedeixen l'exercici dels drets sexuals i reproductius de les dones, tot i que hi hagi diferències en la metodologia, segons els contextos polítics, socials i culturals.

Data: 

Dijous 02 febr

Hora: 

19:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
info@cooperaccio.org