Benestar i Família al 012

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Benestar i Família al 012

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

Per tal de facilitar l’accés a la informació als ciutadans i ciutadanes les trucades per informació generalista de Benestar i Família passen a ser a través del 012, el telèfon d’atenció ciutadana de la Generalitat.

El telèfon 012 d’informació de la Generalitat també resol, des del mes de desembre, les consultes d’informació generalista del Departament de Benestar i Família. L’objectiu és convertir aquest telèfon en un accés únic a la informació de la Generalitat. També s’han ampliat els horaris d’atenció fins a 24 hores els set dies de la setmana i segons Benestar i Família aquesta mesura “permetrà millorar la qualitat del servei i evitar la duplicitat en la coordinació ciutadana”. El canvi en el servei generarà, a més a més, un estalvi de 700.000 euros anuals.

El Departament manté els telèfons específics d’urgències per a l’atenció a dones en situació de violència de gènere 900 900 120, i Infància Respon 900 300 777. Aquests telèfons són gratuïts i es mantenen per donar servei als col•lectius més vulnerables.

Afegeix un comentari nou