Què vol dir ser mestre avui?

Què vol dir ser mestre avui? logo cicle debats
Dimecres, 01/02/2012

Aquest dimecres s’inaugura un cicle itinerant de debats arreu de Catalunya sota el títol Què vol dir ser mestre avui? El compromís ètic del professorat, a debat. El primer acte d’aquest cicle serà un diàleg entre la periodista i directora de TV3 Mònica Terribas i el reconegut mestre i escriptor Jaume Cela.

El cicle, organitzat per la Fundació Jaume Bofill i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya amb la col·laboració de TV3, s'iniciarà just l’endemà de l’estrena del programa de televisió Mestres, que reflexiona sobre el mateix tema i que s’emetrà cada dimarts a les 22:30h durant deu setmanes.

A l’inici de l’acte, la directora de la sèrie Mestres, Fúlvia Nicolás, el director de la Fundació Jaume Bofill, Ismael Palacín, i el president de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, Raül Manzano, presentaran la sèrie i el cicle de debats, respectivament. L’entrada és lliure. També s'ofereix la possibilitat de participar al cicle de debats per internet, a través de la seva web.

Data: 

Dimecres 01 febr

Hora: 

18:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
fbofill@fbofill.cat