No deixem perdre un documental com aquest!

No deixem perdre un documental com aquest!

Resum: 

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca demana finançament per acabar un documental en què es recullen els testimonis dels amenaçats pels desnonaments, els testimonis dels integrants de la Plataforma, reflexions d’experts en els camps econòmic, jurídic i social i també opinions favorables a l’actual sistema financer.

Amb el títol #la plataforma: el documental es presenta aquest projecte dut a terme per SICOM (Solidaritat i Comunicació) i Namuss films, que centra els seus esforços “en la realització d’un documental sobre la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la seva lluita en defensa del Dret constitucional a una vivenda digna per a tothom”.

El documental vol ser una eina lliure i útil d’informació i reflexió per a afavorir el debat democràtic, tot oferint punts de vista que no es troben en els mitjans de comunicació habituals, lligats sempre a algun tipus de poder, sigui polític, financer, o empresarial.

Alhora, el documental vol contribuir al canvi de la llei de la vivenda actual, a través del recolzament de la Iniciativa Legislativa Popular per a la dació en pagament, del suport a la lluita per introduir el lloguer social, i de la difusió de la campanya “stop deshaucios”.

Com a recolzament al projecte de documental, els productors fan una crida a la societat a expressar la seva opinió en el “DesahucioMatón”. Es tracta de gravar un missatge de 59 segons adreçat a la ciutadania sobre el problema de la vivenda i enviar-lo per a què sigui penjat al web del projecte i a la plana de verkami.

Aquest és un projecte sense afany de lucre finançat en un principi pels propis productors, SICOM i Namuss films. Ara però, es demana recolzament econòmic a través del web verkami per a poder finalitzar el projecte, que amb el 70% del material rodat i amb el guió fet, s’ha hagut de frenar a causa de la crisi que no està deixant cap sector dempeus.

Si voleu informació de primera ma sobre els afectats per la hipoteca, si us ve de gust reflexionar sobre l’actual sistema econòmic i fins i tot descobrir cap on es pot anar i quins poden ser els mecanismes de protecció del ciutadà davant els grans gegants financers no dubteu a col·laborar amb el projecte des del seu verkami, i no dubteu tampoc a escoltar la portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, Ada Colau, que explica de forma molt clara quin és l’estat de la qüestió.

Afegeix un comentari nou