Lederach i Arcadi Oliveres: constructors de pau

Pau. Font: Escola de Cultura de Pau
Dimecres, 25/04/2012

Diverses entitats que treballen per la construcció de pau han organitzant una xerrada amb dos destacats experts en el tema: John Paul Lederach, professor de la universitat de Kork, i Arcadi Oliveres, professor de la UAB.

John Paul Lederach i Arcadi Oliveres, dos destacats constructors de pau, mantindran un diàleg on analitzaran els reptes actuals als quals s’enfronta la construcció de pau tant a nivell internacional com local. Rita Marzoa, periodista i realitzadora del programa Solidaris de Catalunya Ràdio, moderarà la conversa que tindrà lloc el proper dimecres 25 d’abril a les 19h al Col·legi de Periodistes de Catalunya sota el nom: "Construint la pau: reptes i oportunitats".

John Paul Lederach és professor a la universitat de Kork i ha facilitat processos de transformació de conflictes a Colòmbia, Nepal i Filipines. Arcadi Oliveres és professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, president de Justícia i Pau i un reconegut activista en favor de la pau.

Els organitzadors de l’acte són: Fundació per la Pau, Justícia i Pau, l’Institut Català Internacional per la Pau i l’Escola de Cultura de Pau.

Data: 

Dimecres 25 abr

Hora: 

19:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
pr.conflictes.escolapau@uab.cat