AECS - Catalunya participa en l’Assemblea de la Federació Internacional d’Estudiants de Medicina

AECS - Catalunya participa en l’Assemblea de la Federació Internacional d’Estudiants de Medicina

Resum: 

La trobada es celebra a Mumbai (Índia) i té com a lema "Accés universal a la salut – Ara és l'hora!". Està previst que hi assisteixin al voltant de 1.000 persones provinents de 106 associacions de més de 90 països. Es pot seguir la participació catalana de l'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut (AECS) a través d'un nou bloc.

Set estudiants de l'Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS) - Catalunya assisteixen a la 61 Assemblea General – Trobada d'agost de la Federació Internacional d'Associacions d'Estudiants de Medicina (IFMSA). L'IFMSA és una entitat creada el 1951, de la qual AECS - Catalunya és membre (la trobada anual d'agost és del 5 al 19).

Abans de l’assemblea tindran lloc un seguit de trobades, on es parlarà sobre salut i noves tecnologies, salut global i abús de substàncies. Després de la trobada també es podrà continuar debatent sobre aquest temes a la post-assemblea, que s’allargarà fins el 19 d’agost.

Està previst que hi assisteixin al voltant de 1.000 persones provinents de 106 associacions de més de 90 països. Es pot seguir la participació catalana a través d'un bloc

Aquesta trobada d'agost suposa, juntament amb el March Meeting (IFMSA), una de les trobades anuals més importants dels estudiants de medicina de tot el món. En paraules dels estudiants d’AECS, segons informa FOCIR, “una trobada internacional d’IFMSA és una gran oportunitat per a compartir experiències amb altres associacions d’estudiants que treballen el mateix però en diferents parts del món (...) és un camí per obrir-se al món i per motivar-nos a continuar amb la nostra tasca, intentant arribar sempre al major nombre d’estudiants possible”.

Podeu seguir a la delegació catalana en aquest bloc.

Afegeix un comentari nou