La persona gran amb complexitat. Una visió interdisciplinar

Poma i nou arrugades_Anikaviro_Flickr
Dijous, 04/10/2012

El proper dijous 4 d’octubre, DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall organitza una xerrada on es parlarà de Valoració Geriàtrica Integral amb l’Esther Celda, geriatra i responsable mèdica del Centre Sociosanitari La República (Parc Hospitalari Martí i Julià, Salt).

Celda exposarà les millores en els processos d’atenció a la gent gran que suposen aquesta metodologia, basada en la perspectiva interdisciplinar dels equips d’atenció directa.

La Valoració Geriàtrica Integral es demostra altament eficient, reduint els costos estructurals, facilitant la coordinació entre els diferents professionals implicats, obtenint així una millora considerable de la qualitat assistencial envers les persones ateses.

Esther Celda, des de la seva llarga experiència, ens aportarà casos pràctics i experiències d’èxit que viuen al Centre Sociosanitari La República.

Places limitades.

Confirmació d’assistència: comunicar les dades personals (nom, cognoms, entitat/institució, correu electrònic i telèfon de contacte) per correu electrònic a dixit.girona@campusarnau.org o trucant al 972 106 122.

Dia i Hora: dijous 4 d’octubre de 2012, 17h

Lloc: Auditori Josep Irla (Generalitat de Catalunya a Girona) Plaça Pompeu Fabra, 1 17002 Girona

Data: 

Dijous 04 oct

Hora: 

17:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
dixit.girona@campusarnau.org