GavàMón 2012

Cartell del GavàMón 2012
Divendres, 19/10/2012 fins Diumenge, 21/10/2012

Del 19 al 21 d'octubre Gavà acollirà la VIII edició del GavàMón, la Mostra de Cinema i Drets Humans. En l'edició d'enguany aquesta mostra s'agermana amb el Festival de Cinema del Sàhara, FISHARA, a través de la col·laboració amb l'Associació Catalana d'Amics del Poble Saharauí de Gavà.

Divendres 19 d'octubre, a les 21.00 hores tindrà lloc l'acte d'inauguració i es podrà gaudir de l'exposició fotogràfica sobre el projecte que desenvolupa a Nicaragua l'ONGD Solidaritat Sense Mons. A més, s'hi projectarà la pel·lícula "Professor Lazhar" de Philippe Falardeau.

Dissabte 20 d'octubre, a les 21.00 hores, es projectaran el curtmetratge d'animació "Simiocracia" d'Aleix Salò i el llargmetratge "Las nieves del Kilimanjaro" de Robert Gudeiguian.

Finalment, diumenge 21 d'octubre, a les 18.00 hores, el GavàMón acollirà tres debats per dialogar sobre el desenvolupament econòmic, polític i social d'aquest últim any, amb la participació de membres de diferents col·lectius i entitats. Els tres debats seran:

  • Una aposta local pel compromís global.
  • Ciutadania i educació.
  • Sumar esforços en la promoció i defensa d'un bé comú.

Per a més informació, pots consultar el programa de la mostra.

Data: 

Divendres 19 oct

Hora: 

21:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
ajuntament@gava.cat