Favada popular i ecològica a la UAB

 Font:
Dimecres, 19/12/2012

El 19 de desembre a partir del migdia, l'associació estudiantil L'Hortet de l'Autònoma organitza una favada popular, un taller de fabricació de fones i una sessió pràctica introductòria per aprendre a fabricar cistells a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Enguany L'Hortet de l'Autònoma compleix 10 anys. Aquest és un col·lectiu d'estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que gestiona i cultiva un hort ecològic i que busca apropar el món agroecològic a tota la comunitat universitària mitjançant diverses activitats tant formatives com reivindicatives. L'objectiu final és promoure un canvi des de la universitat i poder anar avançant "cap a un model econòmic alternatiu més just i coherent", reivindiquen els seus integrants a la pàgina web de L'Hortet.

Segons afirmen els seus integrants, L'Hortet és un col·lectiu que no rep cap subvenció i per tant per a ells són bàsiques les activitats que organitzen per tal de poder-se autogestionar i autofinançar. Una d'aquestes és la favada popular que està prevista per aquest dimecres 19 de desembre. El dinar popular es farà a les 13h al pont de la facultat de ciències de la UAB. La favada anirà seguida de dues activitats complementàries que es faran al llarg de la tarda: un taller per aprendre a fabricar una fona i un taller introductori de cistelleria, al qual es donarà continuïtat durant el segon semestre.

Data: 

Dimecres 19 des

Hora: 

13:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
hortet@hortet.cat