Joves i valors: una xerrada sobre perspectives de futur

 Font:
Dimecres, 16/01/2013

El Centre de Sant Vicenç de Sarrià ha organitzat la xerrada “Joves i valors, un futur amb noves perspectives”. La xerrada, a càrrec de Lluís Sáez Sociòleg, professor d'Esade i de la UAB, analitzarà els valors que ens han portat a la crisi i les alternatives per reorientar i canviar aquest valors.

La crisi econòmica que estem passant ha fet que molts dels valors en els quals la societat i els joves es sostenien, canviïn. Si voleu descobrir com els petits canvis poden ajudar-nos a mantenir l’esperança i a posar sobre la taula noves possibilitats, el dimecres 16 de gener a les 21h, acosteu-vos a El Centre de Sant Vicenç de Sarrià on el sociòleg Lluís Sáez parlarà de l’era digital, del predomini de la imatge, del pas dels valors comunitaris als individuals, i de com afrontar tots aquests canvis i mirar cap al futur amb noves perspectives.

Un vespre de reflexió sobre les alternatives a les crisis de valors per les que passem i com aprofitar aquesta crisi per reorientar-nos i cercar noves possibilitats.

Data: 

Dimecres 16 gen

Hora: 

21:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
secretaria@centredesarria.cat