Imatges per a la cooperació

Premi retrat (2011). Autor: Rubén Javier Mur Torrentó.
Divendres, 18/01/2013 fins Divendres, 15/02/2013

L'Oficina de Cooperacio per al Desenvolupament (OCD) de la Universitat de Girona organitza, un any més, el concurs de fotografia "Amb ulls de cooperant" amb l'objectiu de sensibilitzar sobre el compromís que des de ja fa temps té l'OCD vers les problemàtiques de la societat.

Per tercer any consecutiu, la Universitat de Girona (UdG) ha convocat el concurs de fotografia "Amb ulls de cooperant". Es tracta d'una convocatòria dirigida a tots els cooperants que participen en algun dels projectes parcialment finançats per la X Convocatòria d'Ajuts a Projectes de Cooperació per al Desenvolupament de la UdG durant el 2012.

Enguany aquesta tercera edició incorpora una novetat respecte a les anteriors i enlloc de concedir dos premis, l'Oficina de Cooperació per al Desenvolupament (OCD) de la UdG, entitat organitzadora, en concedirà tres: millor retrat, millor fotografia del projecte i instantània més popular. Les guanyadores de les dues primeres categories rebran un premi de 300 euros cadascuna, els quals s'hauran de reinvertir en el projecte on estigui cooperant el seu autor/a. La dotació del premi de la tercera categoria és de 100 euros i, a diferència de les dues anteriors, la fotografia guanyadora d'aquesta s'escollirà a través del facebook de l'OCD.

Aquí podeu consultar les bases del concurs al qual es poden presentar fotografies fins el 15 de febrer.

Data: 

Divendres 18 gen

Hora: 

10:57

Correu electrònic de l'organitzador: 
cooperacio@udg.edu