Xerrada: Com elaborar el Pla de Comunicació de l'entitat?

Banner formació Torre Jussana
Dijous, 31/01/2013

Com es planifica la comunicació en l'era 2.0 i per què es imprescindible fer-ho? Comunicar és quelcom que fan totes les entitats, però, sovint, la manca de planificació comunicativa resta molta eficàcia. En aquesta xerrada s'exposarà com organitzar millor la comunicació a les entitats.

Torre Jussana, el Centre de Serveis a les Associacions de Barcelona, cogestionat per l'Ajuntament de Barcelona i el Consell d'Associacions de Barcelona (CAB), proposen aquesta xerrada sobre com realitzar el Pla de Comunicació de l'entitat.

La comunicació és una eina de gestió que ajuda a difondre la raó de ser de les entitats (intenció) i les accions que duen a terme per tal de ser coherents amb aquesta raó de ser.

Paral·lelament, les eines 2.0 també poden ser utilitzades per dinamitzar la participació de la base social de les associacions. Comunicar és quelcom que fan totes les entitats però, sovint, la manca de recursos o de temps obliga a "anar fent", sense massa temps per a la reflexió i l'avaluació. Si ens donem un temps per pensar-hi, descobrirem com d'útil resulta.

En aquesta xerrada s'exposaran totes les fases del cicle de planificació de la comunicació (diagnòsi, establiment d'objectius, selecció de públics, missatges i canals i avaluació).

L'objectiu és ajudar a les entitats assistents a organitzar-se millor per comunicar millor i a no perdre de vista la seva missió.

Docent: Montse Santolino, periodista i comunicadora social.

Més informació i inscripcions

Data: 

Dijous 31 gen

Hora: 

17:45

Correu electrònic de l'organitzador: 
tjussana@bcn.cat