Els objectius de desenvolupament del mil·lenni en 600 paraules

Cartell del 2n concurs de relats curts de la Universitat de Girona.
Dilluns, 04/02/2013 fins Divendres, 08/03/2013

La Universitat de Girona (UdG) ha convocat el segon concurs de relats curts. Aquest va adreçat a tota la comunitat universitària gironina i el tema central són els objectius de desenvolupament del mil·lenni vistos des d'una perspectiva de gènere.

Enguany, el concurs es divideix en tres categories: alumnes, Personal d’Administració i Serveis (PAS) i Personal Docent i Investigador (PDI). El tema central torna a girar entorn a una perspectiva de gènere.

Mentre que l’any passat el concurs es va obrir sota el nom “La dona que més admiro...”, aquest curs el tema central ha de girar entorn als objectius de desenvolupament del mil·lenni des d’una perspectiva de gènere i s’ha d’agafar com a font d’inspiració una de les nou fotografíes cedides per Javier Rodríguez, les quals fan palesos els 8 Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni.

Les obres, de màxim 600 paraules, s’han d’entregar personalment a la Unitat d’Igualtat de Gènere de la UdG o a l’Oficina de Cooperació per al Desenvolupament abans del 8 de març al migdia, dia internacional de la dona. Podeu consultar les bases del concurs en aquest enllaç.

Podeu obtenir més informació sobre el concurs i l'edició anterior llegint aquesta notícia.

Data: 

Dilluns 04 febr

Hora: 

10:47

Correu electrònic de l'organitzador: 
cooperacio@udg.edu