Un nou “Dia Mundial de...”

Un nou “Dia Mundial de...”

Resum: 

Shopciable i ONG espanyoles proposen als internautes escollir i proposar nous dies mundials “adaptats a interessos reals”.

El centre comercial en línia Shopciable ha estrenat l'iniciativa “Dia Internacional de...”, en col·laboració amb ONG espanyoles, en la que proposa votacions obertes per escollir nous dies mundials “adaptats als interessos reals de la ciutadania”.

La proposta més votada es presentarà a la comissió de peticions del Congrés dels Diputats per tal que pugui arribar a ser oficial. Al web de Shopciable ja es poden consultar algunes de les propostes, com el dia internacional de l'amistat, el dia dels emprenedors o el dia del somriure.

Els internautes, a més de fer propostes, poden argumentar la necessitat d'un nou dia mundial per a tenir més votants. Hi ha premi -un viatge per dos persones a una capital europea- pels participants.

Amb el projecte, Shopciable vol mobilitzar els ciutadans per a reflexionar sobre les coses importants del dia a dia, però que no estan recollides en la relació dels dies mundials de l'ONU.

Afegeix un comentari nou