Tradició per a tota la família a les festes de Santa Eulàlia de Barcelona

El Seguici Festiu de Reus participarà a les festes de Santa Eulàlia de Barcelona
Dissabte, 09/02/2013 fins Dilluns, 18/02/2013

Un any més, arriben les tradicionals festes de Santa Eulàlia, patrona de Barcelona. Per celebrar-ho, del 9 al 18 de febrer s'han programat tot un conjunt d'actes d'arrel.

La primera cita és dimarts, 12 de febrer, quan se celebra la Passejada de les Laies amb motiu de la diada de la santa. En aquesta ocasió singular, totes les gegantes i gegantones es converteixen en "Laies" i protagonitzen una cercavila diferent que arrenca a la plaça de Sant Josep Oriol i inclou una ofrena floral a la copatrona de Barcelona a la baixada que porta el seu nom, a més del Ball de Santa Eulàlia, a càrrec de dues Laies: la geganta vella i la geganta nova de la plaça Nova.

Dissabte, 16, a les 20 h, comencen a la plaça de Sant Jaume els Protocols de l'Àliga de la Ciutat, en el que l'Àliga de la ciutat, l'Àliga de Reus, La Coronela de Barcelona, el Lleó, els gegants de Santa Maria del Mar i els Trabucaires de Perot Rocaguinarda inicien un recorregut cap a Santa Maria del Mar. No us perdeu el ball que, a l'interior de la Basílica, protagonitzaran totes dues Àligues: la de Barcelona i la de Reus.

Diumenge, 17, a les 10 h, se celebra l'acte més antic de les festes de Santa Eulàlia, la Trobada de Gegants a Ciutat Vella. Veniu a la plaça Reial i veureu com s'omple de gegants que vénen de tota Barcelona i de diferents poblacions catalanes. Tots han vingut, convidats per la imatgeria festiva de Ciutat Vella, a celebrar la festa de Santa Eulàlia.

Data: 

Dissabte 09 febr

Hora: 

12:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
http://www.bcn.cat/santaeulalia/ca/mes-info.html