Has rebut aquest butlletí perquè ets subscriptor del Butlletí A l'abast!

Has rebut aquest butlletí perquè ets subscriptor del Butlletí A l'abast!

Resum: 

Des de Xarxanet.org hem decidit posar en marxa un nou butlletí sobre fonts de finançament que s'enviarà cada dimecres. Si el vols seguir rebent cal que entris en aquesta notícia i et subscriguis.

Per subscriure’s al butlletí cal fer-ho a través d'aquesta pàgina.

El butlletí vol donar resposta a la creixent demanda i dificultat de les entitats a l’hora de captar fons.

L’objectiu és informar setmanalment de les convocatòries de finançament (subvencions, premis, ajuts, beques...), procedents d’administracions públiques i entitats privades (fundacions, obres socials d’empreses, caixes...) i adreçar-les a entitats sense ànim de lucre.

Així mateix es comunicaran i destacaran notícies, recursos i esdeveniments assenyalats relatius a temes de finançament associatiu.

El butlletí s’enviarà tots els dimecres a partir del 27 de febrer i inclourà un mínim de 10 convocatòries publicades durant la setmana immediatament anterior i dins de termini.

D'altra banda podeu seguir totes les convocatòries minut a minut a través del compte de Twitter @ajuts_entitats

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a financament@xarxanet.org

Comentaris

Aniria molt bé que els diferents finançaments estiguessin classificats per tipologies. Si més no separar els d'àmbit internacional, nacional i comarcal o local. Sobretot aquests darrers, molt nombrosos, separar-los.

Gràcies per la proposta! Al butlletí no surten encara separats, però a la secció de finançament si que hi ha una classificació temàtica. (http://www.xarxanet.org/financaments) De moment no disposem de classificació per àmbit territorial. Recollim la proposta! ;)

Afegeix un comentari nou