Presentació del llibre “Teatres de Barcelona, un recorregut urbà”

portada del llibre "Teatres de Barcelona"
Dimecres, 20/03/2013

L’Observatori de Teatres en Risc presenta el llibre “Teatres de Barcelona, un recorregut urbà” on els autors descriuen la història de la ciutat comtal a través dels seus espais escènics. La presentació tindrà lloc el dia 20 de març a les 18.30 a l’espai teatral de La Perla 29.

Antoni Ramon i Raffaella Perrone són els autors d’aquest llibre que recorre els espais escènics de Barcelona recreant situacions i anècdotes, amb els barris com a protagonistes. L’objectiu és recuperar la memòria d’aquests espais històrics, alguns d’ells ja desapareguts i altres transformats. L’acte tindrà lloc el dia 20 de març a les 18.30 a l’espai teatral de La Perla 29 i estarà organitzat per Albertí Editor i La Perla 29. La presentació anirà a càrrec de Guillem-Jordi Graells, president de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, i Antoni Ramon, autor del llibre.

L’acte de presentació coincidirà amb la inauguració d’una exposició organitzada per l’Observatori d’Espais Escènics amb la col·laboració i l’ajuda del Consell Nacional de les Arts de Catalunya, l’Institut de Cultura de Barcelona, l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya. I amb la col·laboració de la Federació d’Ateneus de Catalunya, l’Escola Tècnica Superior de Barcelona, l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona,La Perla 29 i el Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques (MAE).

L’Observatori de Teatres en risc és una iniciativa que va néixer l’any 2007 amb l’objectiu de donar a conèixer l’estat actual de molts teatres històrics que han estat abandonats o transformats. La tasca de recerca i documentació duta a terme per diferents arquitectes ha donat els seus fruits en forma de llibre i d’exposició.

Els assistents a l’acte rebran la nova guia d’història urbana "Teatres/BCN" editada pel Museu d’Història de Catalunya.

Data: 

Dimecres 20 març

Hora: 

18:30

Organitzador: 
www.theatresatrisk.or
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@theatresatrisk.org