Riure, una nova forma de viure

Somriures_*mino_Flickr
Divendres, 05/04/2013 fins Divendres, 28/06/2013

Des de l’associació STOP Accidentes, dedicada a l’atenció i orientació de les persones i familiars que han patit un accident, plantegen una nova activitat positiva que complementa els efectes negatius d'un succés traumàtic.

Es tracta de realitzar un grup terapèutic on s'imparteixin diferents tallers, on mitjançant tècniques de la risoteràpia, s’obtinguin beneficis a nivell físic, psicològic i social. De manera que tots els participants, aconsegueixin una millora en el funcionament del seu organisme, adoptin un estat d’ànim positiu i obtinguin unes relacions socials més positives.

L’ Objectiu d’aquests tallers es el de crear un espai d’evasió entre un grup de persones, on s’estimuli la capacitat humana de riure, entre altres habilitats, mitjançant l’ús de diferents jocs i dinàmiques grupals. Permetent així, que els afectats experimentin els beneficis que aquests tallers comporten, així com també que reforcin els vincles amb altres persones amb les que comparteixen una experiència vital similar i d’altres que no.

Duració: 13 sessions (d'Abril a Juny)

Places: 20 places disponibles

Horari: Tots els divendres de 19.00h a 20.30h

Cost: Socis ONG 5€/ mes. No Socis ONG 10 € /mes. * Preu taller puntual 5€ .

Inscripcions: info@stopaccidentes.cat o bé a 93 245 40 48

Més informació

Data: 

Divendres 05 abr

Hora: 

19:30

Correu electrònic de l'organitzador: 
info@stopaccidentes.cat