Com gestionar la contractació de personal per a l'entitat?

Edifici de Torre Jussana
Dimecres, 05/06/2013

Torre Jussana, en el marc de la formació per a associacions que té programada per aquest segon trimestre de 2013, ha organitzat juntament amb Suport Associatiu, una xerrada sobre la contractació de personal a les entitats.

El Centre de Serveis a les associacions (Torre Jussana) ja ha començat el programa formatiu del segon trimestre del 2013 dirigit a les associacions, amb l’objectiu donar eines a les entitats per gestionar el seu dia a dia.

Dins d’aquesta programació, ha organitzat una xerrada, junt amb Suport Associatiu, sobre la gestió de la contractació de personal a les entitats.

La finalitat d’aquesta xerrada és lliurar informació pràctica a les entitats sobre els tràmits que han de dur a terme a l’hora de contractar personal per a l’associació. També es vol tractar la relació que s’estableix entre entitat i persona treballadora i quins drets i obligacions comporta.

La xerrada es durà a terme el proper 5 de juny en horari de 18h a 20.30h a la seu de Torre Jussana i serà impartida per tècniques laborals de Suport Associatiu.

Data: 

Dimecres 05 juny

Hora: 

18:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
tjussana@bcn.cat