Música, joc i autocoaching per resoldre conflictes quotidians

Guitarra. Font: gerardagudo (flickr.com)
Dilluns, 06/05/2013 fins Dilluns, 27/05/2013

La UOC imparteix tres tallers que busquen oferir eines pràctiques i útils per solucionar els problemes diaris a través d'elements quotidians

L'Escola de Cooperació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) ofereix tres tallers gratuïts (amb prèvia inscripció) sobre resolució de conflictes quotidians. Aquests cursos donaran a conèixer estratègies i recursos pràctics i útils per solucionar els problemes del dia a dia.

"Eines quotidianes per a la resolució de conflictes" constarà de tres sessions que tindran lloc els dijous 6, 13 i 27 de juny. Cada un d'ells tindrà un element com a protagonista: la música, el joc i l'autocoaching respectivament.

El primer taller dedicat a "La música com a eina per a la resolució de conflictes" tindrà lloc a les 19h a la llibreria Excellence (carrer de Balmes, 191. Barcelona). Natxo Tarrés, integrant del grup català Gossos, conduirà l'activitat. L'objectiu és fer veure les qualitats de la música com a facilitadora d'espais que permeten assolir la serenor i la tranquil·litat.

Informeu-vos sobre la resta de tallers que formen part del cicle.

Data: 

Dilluns 06 Maig

Hora: 

19:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
peace@uoc.edu