“La música ens fa lliures”: concert contra el racisme i pel tancament dels CIES

Centres d'Internament d'Estrangers
Dijous, 27/06/2013

SOS Racisme Catalunya, de la mà de Pau Alabajos i Jordi Montañez, posa música a les crítiques dels moviments socials als Centres d'Internament d'Estrangers (CIES). Un moment per la música i la reivindicació a Barcelona.

La situació jurídica, segons paràmetres de dret internacional, i de drets humans, dels Centres d'Internament d'Estrangers a Espanya ha sigut molt criticada pels moviments socials antiracistes i de drets humans. De les moltes possibilitats que ofereix la xarxa sobre el tema, aquí hi ha una web específica sobre el tema dels CIES a Espanya.

SOS Racisme Catalunya, que fa la proposta, es va crear durant un procés els anys 1985 - 1989, a Barcelona, des del moviment sorgit a França, i a partir de la tasca d'un grup de joves activistes. Va ser la primera associació SOS Racisme de l'Estat Espanyol; una ONG que també té presència a Madrid, Navarra, Aragó, País Basc, País Valencià, Andalusia i Astúries.

Ens expliquen a la seva web que SOS Racisme Catalunya va ser format “per un petit grup molt heterogeni de persones lligades per l’interès de crear un referent associatiu antiracista en una societat catalana que començava a transformar-se en societat d’acollida de noves migracions”.

  • 27 de juny de 2013
  • 20 h
  • Lloc: Espai Jove Boca Nord, carrer dels Agudells, 37-45, Barcelona
  • comunicacio@sosracisme.org
  • Organitza: SOS Racisme – Catalunya
Data: 

Dijous 27 juny

Hora: 

20:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@sosracisme.org