XIII Fòrum TIC Social Llefià

Fòrum TIC Social Llefià
Dissabte, 29/06/2013

Dissabte 29 de juny al vespre tindrà lloc la tretzena edició del Fòrum TIC Social Llefià a Badalona. Una jornada sobre TIC i Internet, adreçada a entitats i ciutadania.

El Fòrum TIC Social Llefià és una jornada que té la voluntat d'apropar les noves tecnologies a les associacions, entitats, i veïns/es del barri de Llefià i de la ciutat de Badalona, amb l'objectiu d'ésser un espai de trobada que permeti socialitzar experiències i coneixements de diferents projectes que relacionen les noves tecnologies i la seva vessant social.

La trobada d'enguany es realitzarà dissabte 29 de juny a partir de les 19.30 hores, a la plaça Trafalgar de Badalona.

Programa:

19.30h. Taula rodona Wifi-lliure i xarxes mesh: Connexió e internet al servei dels ciutadans i les associacions de manera ràpida i flexible? Amb la participació de guifi.net, Llefi@Net.

20.00h. Seguretat a internet i a les xarxes socials: A càrrec de Marc Rivero especialista en seguretat informàtica, que presentarà consells útils en seguretat per a mares, pares i adolescents.

20.30h. Presentació projectes, webs ciutadanes: Mediateca mòbil, Canbarriga.net.

21.00h. Què és la reputació online?: Reputació online per a persones i empreses.

A partir de les 21.00 hores tindrà lloc el Badatweets, trobada de tweetaires de Badalona oberta a tothom que participa a la xarxa social, amb sorpreses i "tapas-lab" per a tothom.

Data: 

Dissabte 29 juny

Hora: 

19:30

Correu electrònic de l'organitzador: 
-