Funcions i responsabilitats del Consell Rector de les Cooperatives

Funcions i responsabilitats del Consell Rector de les Cooperatives
Diumenge, 01/09/2013 fins Dilluns, 30/09/2013

L’escola empresarial Cooperativa Aposta ofereix una formació per a persones que formen part d’una cooperativa sobre les funcions i responsabilitats del Consell Rector. L’objectiu d’aquesta acció formativa és aprofundir en el coneixement del funcionament dels òrgans socials de les cooperatives.

L’escola Aposta ha convocat un curs de vint hores sobre funcions i responsabilitats del Consell Rector de les Cooperatives per a persones integrants de cooperatives, tant persones tècniques com voluntàries i sòcies.

El curs tindrà una durada de vint hores i l’objectiu principal és aprofundir en el funcionament dels òrgans socials de les cooperatives, a fi de facilitar eines i coneixements per poder desenvolupar correctament les tasques pròpies del Consell Rector.

La formació es divideix en quatre grans blocs:

  • Contextualització de l’àmbit de les cooperatives.
  • Funcions i responsabilitats del Consell Rector.
  • El control de la gestió anual.
  • El treball en equip.

Aquest curs és 100% subvencionat i s’emmarca en un itinerari formatiu integral que l’escola Aposta destina a les persones que treballen al món de les cooperatives. Existeix la possibilitat de realitzar la formació a mida en cas d’haver-hi un grup prou nombrós.

Data: 

Diumenge 01 set

Hora: 

09:00

Organitzador: 
-
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@aposta.coop