Planifiquem els objectius del curs

Façana de Cases d'en Puig
Dijous, 19/09/2013

Cases d’en Puig ofereix una formació per a les entitats de cara al setembre per planificar els objectius del curs. El seu objectiu és cercar una metodologia perquè les associacions reflexionin i planifiquin el curs a fi de disposar dels recursos necessaris per dur a terme l’activitat.

El servei d’assessorament d’entitats de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, Cases d’en Puig, ha convocat una formació per ajudar les associacions a dissenyar el curs, reflexionant respecte als projectes que l’entitat pretén realitzar.

La finalitat principal de la formació és dotar les entitats dels coneixements i les eines necessàries perquè puguin elaborar les actuacions de l’any mitjançant objectius i accions concretes.

La metodologia pretén combinar aspectes teòrics i pràctics per tractar diferents qüestions útils per establir una planificació efectiva, entre d’altres, les següents:

  • Planificació estratègica i planificació reactiva.
  • Missió, visió i objectius de l’entitat.
  • Definició del pla d’actuació i identificació de tasques.
  • Objectius, accions i assignació de recursos.
  • El pressupost com a eina de gestió i planificació.

Aquest curs està obert a totes les entitats interessades en adquirir eines per poder realitzar una reflexió respecte als projectes a endegar i quins recursos han de comptar per a dur-los a terme.

Data: 

Dijous 19 set

Hora: 

19:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
participacio@elprat.cat