II Trobada comunitària del projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural del Raval

Trobada comunitària del projecte ICI del Raval
Dimarts, 16/07/2013

El dimarts 16 de juliol tindrà lloc al Raval la II Trobada comunitària del projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural (Projecte ICI), impulsat per l'Obra Social "la Caixa". Serà al Casal de Barri Folch i Torres (C/ Reina Amàlia, 31), de 17.15 a 19.00 hores.

Administracions, professionals i tècnics de les entitats i serveis, veïnat i comerciants compartiran un espai comú per presentar i desenvolupar la proposta de Programació Comunitària que s’implementarà a partir d'ara, amb l'objectiu comú de promoure la convivència intercultural i la cohesió social al barri a partir de l'acció conjunta.

La proposta es basa en quatre reptes consensuats en el procés desenvolupat fins ara en la I Fase del Projecte ICI, en el qual han participat l'administració, els recursos tècnics i la ciutadania i que van ser presentats en la I Trobada Comunitària el passat 15 d'abril de 2013:

  • Promoció de la Salut comunitària
  • Promoció de la igualtat d'oportunitats
  • Promoció de la convivència intercultural
  • Promoció d'un Territori Socialment Responsable

La jornada pretén oferir una visió global del projecte i reforçar el compromís, la implicació i les aportacions en la seva implementació, fent un èmfasis especial en potenciar la participació i la implicació de la ciutadania. Es podrà seguir en directe per streaming:

Data: 

Dimarts 16 jul

Hora: 

17:15

Correu electrònic de l'organitzador: 
info@totraval.org