Càritas engega una campanya de recollida d'aliments als casals de Girona

Càritas engega una campanya de recollida d'aliments als casals de Girona

Resum: 

Fins al 19 de Juliol, els casals municipals de Girona, recolliran aliments i productes d'higiene i comptaran amb la col·laboració de reclusos en llibertat condicional o mesures penals alternatives.

La campanya, endegada per Caritas, de recollida d’aliments i productes d’higiene als Casals Municipals va destinada als Centres de Distribució d’Aliments (CDA,s) de Girona, i compta amb el suport de l'Ajuntament. La recollida, emmagatzematge, classificació i distribució anirà a càrrec de reclusos.

Aquesta iniciativa forma part del programa Reincorpora que promou la Fundació "la Caixa" en col·laboració amb Càritas; des del mes d'abril fins al pròxim octubre, s'està treballant amb persones privades de llibertat, en situació de 3r grau penitenciari i/o llibertat condicional i/o en mesures penals alternatives.

Concretament, 16 participants d'aquest programa d’inserció sociolaboral per a persones privades de llibertat posaran en pràctica els coneixements adquirits al curs de mosso de magatzem, des de la recepció del producte fins la seva sortida del magatzem; aquesta feina també els permet treballar tota una sèrie d’actituds i valors imprescindibles per realitzar una tasca laboral futura i saber mantenir un lloc de treball.

D'altra banda, aquesta campanya permetrà, en aquesta situació de crisi econòmica, sensibilitzar i donar a conèixer la realitat en què viuen moltes famílies gironines i contribuir en l’abastament d’aliments i productes d’higiene als magatzems del CDA’s

Fins al 19 de juliol, s’hi poden portar aliments i productes com: llegums, conserves, llet, farina, arròs, oli, xampú i gel de dutxa, entre d’altres.

Afegeix un comentari nou