#InstaCEESC "L'educació social mai no fa vacances" 1r Concurs del CEESC a Instagram

#instaceesc 1r Concurs del CEESC a Instagram
Dimarts, 16/07/2013 fins Dilluns, 16/09/2013

Del 16 de juliol al 16 de setembre, penja les teves imatges a Instagram amb les etiquetes #instaceesc i #educaciósocial i sigues una de les persones o entitats que guanyin la possibilitat d'il·lustrar el Calendari del CEESC 2014.

Pas 1: Fes-te seguidor/a del perfil del CEESC a Instagram: instagram.com/ceesc_cat.

Pas 2: Fes una fotografia que il·lustri el lema “L’educació social mai no fa vacances”.

Pas 3: Penja-la a Instagram i etiqueta-la amb els hashtags #instaceesc i #educaciósocial i, preferentment, acompanya-la d’un text o reflexió.

L’educació social mai no fa vacances” serà el lema genèric que aglutinarà temàticament les fotografies, amb la intenció de visibilitzar la tasca permanent que el col·lectiu de professionals exerceix dia a dia.

Sota aquest ampli paraigües, hi tenen cabuda, doncs, qualsevol de les activitats pròpies dels educadors i les educadores i els seus usuaris i usuàries, en cadascun dels àmbits on aquestes es desenvolupin (infància, serveis socials bàsics, salut mental, etc.).

Hi haurà un total de 12 imatges premiades que il·lustraran un calendari 2014 col·laboratiu. Els autors o autores de les imatges guanyadores obtindran un exemplar físic del calendari, que serà entregat el dia 2 d’octubre, en el marc de la celebració del Dia Internacional de l’Educació Social, a la seu del CEESC a Barcelona.

El període de participació al concurs serà del 16 de juliol al 16 de setembre.

Data: 

Dimarts 16 jul

Hora: 

00:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@ceesc.cat