Curs d'introducció a l'anàlisi i la resolució de conflictes

Logo de mediació
Dimarts, 01/10/2013 fins Dijous, 10/10/2013

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada ha organitzat un curs d’introducció a l’anàlisi i resolució de conflictes amb l’objectiu de facilitar eines a totes aquelles persones interessades en la mediació amb diferents col·lectius.

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya ha programat un curs d’introducció a l’anàlisi i resolució de conflictes que es realitzarà a Palau de Plegamans el proper mes d’octubre.

Aquesta formació va adreçada a regidors, tècnics i professionals que treballen a l’àmbit municipal o comarcal del Vallés i que estan vinculats a polítiques juvenils relacionades amb l’àmbit de l’educació, serveis socials, joventut, cossos de seguretat , immigració i cultura. També es podran inscriure altres persones interessades obtenir eines per desenvolupar serveis de mediació i reparació de danys dins l’àmbit municipal.

El curs pretén donar eines per intervenir en la resolució de conflictes. El programa consta de quatre sessions que tractaran la definició del conflicte, el seu anàlisi, el procés d’intervenció i la reparació dels danys.

La formació és bimodal, per una banda, consta de 20 hores presencials i, per l’altra, de 10 hores més en format en línia.

La inscripció es pot fer fins el proper 26 de setembre i és gratuïta.

Data: 

Dimarts 01 oct

Hora: 

09:30

Correu electrònic de l'organitzador: 
gencat@gencat.cat