Postgrau 'Formació dels nous ciutadans: Llengua, cultura i participació'

Postgrau 'Formació dels nous ciutadans: Llengua, cultura i participació'
Divendres, 04/10/2013 fins Dissabte, 14/06/2014

La Comissió de formació, formada per Servei Solidari, EICA (Espai d'Inclusió i Formació Casc Antic), Apropem-nos, PROBENS i FundacióMigra Studium, cinc entitats que formem part de la Coordinadora de la Llengua de Barcelona – Xarxa d'acollida i acompanyament de persones immigrades de la ciutat de Barcelona, organitza aquest postgrau.

Està centrat en dos eixos:

  • Aprenentatge i comprensió de la llengua com a competència bàsica per a la integració laboral i ciutadana. Proporcionar eines, coneixements i habilitats a les persones que desenvolupen tasques d'ensenyament inicial de segones llengües i de formació instrumental bàsica, a persones immigrades adultes o joves, en un clima d’acollida i mediació operativa.
  • Coneixement de diferents cultures presents a Catalunya, legislació d’estrangeria, argumentació antirumors, acollida, mediació i participació ciutadana. Aprofundir en algunes de les cultures presents a Catalunya i reflexionar sobre el marc comú d’una ciutadania participativa, els entrebancs i les possibilitats, a partir de l’espai de trobada que representen les aules amb persones immigrades, els nous ciutadans.
Data: 

Divendres 04 oct

Hora: 

12:56

Correu electrònic de l'organitzador: 
formaciocoordinadora@gmail.com