Curs sobre el Tercer Sector i el desenvolupament econòmic i social

El curs se celebrarà els dies 16 i 17 de setembre.
Dilluns, 16/09/2013 fins Dimarts, 17/09/2013

Els propers 16 i 17 de setembre tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) un curs on s'analitzarà el present i futur del Tercer Sector Social.

El Tercer Sector Social s'ha fet un lloc en la governança democràtica i econòmica catalana. És un sector que harmonitza austeritat i dinamisme, capaç de detectar noves necessitats socials i d'articular solucions ràpides i eficaces. Però si bé és necessari reivindicar l'aportació del Tercer Sector al desenvolupament econòmic i social, encara ho és més interrogar-nos sobre els reptes de futur.

Amb aquest objectiu es presenta el curs "Tercer Sector i desenvolupament econòmic i social" que tindrà lloc a l'aula 2 del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i que estarà dirigit per la presidenta de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, Àngels Guiteras. El curs s'emmarca dins dels cursos de tardor de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo de Barcelona. Per a més informació podeu accedir aquí o enviar un correu electrònic a info@cuimpb.cat.

Data: 

Dilluns 16 set

Hora: 

09:30

Correu electrònic de l'organitzador: 
info@cuimpb.cat