Últimes places per a la formació de Femarec dirigida a joves sense ESO: PQPI i Gradua’t

Autor/a: 
Femarec

Últimes places per a la formació de Femarec dirigida a joves sense ESO: PQPI i Gradua’t

Autor/a: 
Femarec

Resum: 

Els i les professionals de l’entitat han realitzat un vídeo on resolen els dubtes més freqüents dels i de les joves referents a aquests recursos.

En ple procés de matriculació pels serveis formatiusper a joves sense ESO, Femarec vol facilitar l’accés i ha elaborat un vídeo informatiu responent a tots els dubtes freqüents sobre els PQPI i el Gradua’t. Els i les professionals experts i expertes, junt amb altre personal de Femarec, responen a preguntes sobre continguts, requisits per accedir-hi i sortides professionals, entre d’altres, d’aquests dos cursos.

Aquest vídeo està dividit en dues parts per tal de detallar tant els PQPI com el Gradua’t, i és que, cadascun dels recursos respon a necessitats diferents. Tots dos començaran aquest setembre i mantindran la línia formativa de Femarec: grups reduïts que permeten classes més dinàmiques i participatives, on el professorat fa un seguiment individual.

En el cas dels PQPI (Programes de Qualificació Professional Inicial) s’ha elaborat un altre vídeo amb les veus de l’experiència, on participants, familiars, docents i professionals que han acollit participants de pràctiques expliquen la seva experiència.

Aquests programes són uns cursos de formació dirigits a joves entre 16 i 21 anysque combinen teoria i pràctica per preparar-se per accedir a un sector professional específicen poc temps. S’entrarà en contacte directe amb el món laboral gràcies a la realització de pràctiques en empreses, i a més, permeten la continuïtat formativa, sobretot en la formació de Grau Mitjà, i fins i tot, la possibilitat d’obtenir el títol d’ESO. Femarec disposa de dues modalitats: Auxiliar en Activitats d’Oficina i Serveis Administratiusi Auxiliar en Comerç i Atenció al Públic.

L’altre recurs formatiu que Femarec posa a disposició de persones sense ESO és el Gradua’t: preparació de les proves lliures convocades per la Generalitat per a l’obtenció del Graduat en ESO, dirigit a majors de 18 anys. En aquest cas, el ritme el marca l’estudiant o la estudiant, la duració del curs s’adapta a cada participant.

Per consultar i ampliar tota la informació només cal entrar al web de Femarec, escriure a pqpi@femarec.cati graduat@femarec.cat, o trucar directament al 93 243 72 72.

Afegeix un comentari nou