Les memòries, eina bàsica per a la comunicació i la transparència

junta directiva
Dilluns, 02/12/2013 fins Dimecres, 04/12/2013

La memòria anual de qualsevol organització és un material institucional bàsic del qual es pot treure'n molt de profit. Torre Jussana organitza un taller pràctic a on es parlarà de la seva utilitat, de transparència i dels criteris bàsics que cal tenir presents a l'hora d'elaborar aquest document, amb el Codi ètic de les associacions de Barcelona com a referència.

Torre Jussana, el Centre de Serveis a les Associacions, cogestionat entre l'Ajuntament de Barcelona i el Consell d'Associacions de Barcelona (CAB), ofereix aquesta proposta formativa, dirigida a les entitats amb seu a Barcelona.

En el taller, dirigit a persones vinculades a les associacions, preferentment membres de la Junta Directiva, es parlarà de la memòria, una eina bàsica per poder ampliar la base social de les entitats i per obtenir noves fonts de finançament. A banda de que pugui ser obligatòria en alguns casos, aquest document és una eina imprescindible a nivell étic i de comunicació, ja que representa la targeta de presentació de l'entitat i el millor exponent del seu tarannà i estil de funcionament.

El període d'inscripció serà de l'11 al 20 de novembre.

Docent: Montse Santolino, periodista i comunicadora social

Inscripcions i més informació

Data: 

Dilluns 02 des

Hora: 

17:45

Organitzador: 
Torre Jussana
Correu electrònic de l'organitzador: 
tjussana@bcn.cat