Sessió informativa de les dues titulacions universitàries: Expert Universitari en Dol (6ª ed.) i Expert Universitari en Qualitat en el tracte i atenció a les persones en l'àmbit sociosanitari (1ª ed.)

Camí_la veu de Nanuk_Flickr
Dissabte, 28/09/2013

El proper 28 de setembre la Fundació Hospital ofereix un sessió informativa de les dues titulacions universitàries: Expert Universitari en Dol (6ª edició) i Expert Universitari en Qualitat en el tracte i atenció a les persones en l'àmbit sociosanitari (1ª edició).

Destinataris:

Persones amb titulació universitària oficial. Tindran preferència els titulats en carreres de l'àmbit social i humanístic com pedagogia, psicologia, psicopedagogia, educació social, treball social i de dins l'àmbit mèdic i d'infermeria. També podràn accedir-hi altres perfils professionals que acreditin prou experiència dins l'àmbit sociosanitari.

Dia: dissabte 28 de setembre de 2013

Hora: 11h

Lloc: Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés

Sobre la base de l'experiència de la Fundació Hospital en suport a les persones amb malalties avançades, als seus familiars, i als professionals, volen continuar aportant noves eines de coneixement en l'atenció al malalt, juntament amb la Fundació Pere Tarrés i la Universitat Ramon Llull (URL).

Data: 

Dissabte 28 set

Hora: 

11:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
fundaciohospital@fundaciohosital.org