Curs sobre la responsabilitat civil de les associacions i la llei de protecció de dades

Cartell del curs
-
Dissabte, 19/10/2013

L’ENS organitza, el 19 d’octubre, un curs de formació sobre la responsabilitat civil d'entitats i la llei de protecció de dades.

En l’àmbit de les assegurances, de la mà de Xavier Gómez, tècnic-comercial de la corredoria d’assegurances Arç, s’analitzarà la responsabilitat civil de les entitats sense afany de lucre i dels membres de la Junta Directiva, es farà un breu resum de la llei d’espectacles pel que fa a la responsabilitat civil i s’introduirà als assistents en les assegurances ètiques i solidàries.

Un segon objectiu del taller és donar a conèixer el marc legal en matèria de protecció de dades, així com el procés d’implantació que ha de portar a terme una organització per adequar la seva gestió a la llei. Tanmateix s’advertirà de les obligacions dels responsables dels fitxers i les possibles infraccions per incompliment de la Llei. Aquest bloc anirà a càrrec de Joan Ramon Dalmau, enginyer in­dustrial i auditor de sistemes de gestió.

El curs es farà a la a la seu de l’Agrupament d’Esbarts Dansaires (C/ València, 558, 6è 1a - Barcelona).

El preu del curs és de 60€ per persona. Les entitats federades als membres de l’ENS tenen una subvenció del 100% del seu cost. Aforament màxim de 65 persones. Atès el nombre limitat de places i per tal d’evitar l’absència al curs, es demana una fiança de 20€ que serà retornada a cada assistent el dia del curs. Tant la fiança com el pagament del curs s’han d’abonar, especificant clarament tant el concepte com el nom de la persona que assistirà al curs, al següent compte corrent: 0081 5494 21 0001079111.

Inscripció prèvia

Consulta el programa

Data: 

Dissabte 19 oct

Hora: 

10:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ens.cat