Eines per a treballar la dimensió internacional

Eines_ospado_Flickr
Dimecres, 23/10/2013 fins Dilluns, 04/11/2013

El proper mes d'octubre el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) organitza un cicle de sessions informatives sobre els recursos que ofereix la Unió Europea, amb l'objectiu de conèixer programes, eines, recursos que s'ofereixen per a treballar la dimensió internacional.

En aquest cicle, adreçat a persones o col·lectius que formen part d’associacions de la ciutat de Barcelona, hi col·labora la Comissió Europea i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Contingut

  • Sessió 1: El nou programa Joventut en Moviment

Dimecres 23 d'octubre a les 19h.

A càrrec de Joaquim Millan, expert en assumptes europeus i director d'Eurolocal i Marcelino Cabrera, membre de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

En aquesta sessió coneixerem els elements bàsics del programa juvenil europeu "Joventut en Moviment", programa que entra en vigor al 2014 que substitueix el programa "Joventut en acció". (durada de la sessió 1,30h).

  • Sessió 2: Implicar-nos per participar a la Unió Europea

Dimecres 30 d'octubre a les 19h.

A càrrec de Joaquim Millan, expert en assumptes europeus i director d'Eurolocal.

En aquesta sessió es donaran eines i recursos que la Unió Europea ens ofereix a través de les seves institucions i que ens faciliten la possibilitat de participar activament en els programes comunitaris a través de les xarxes. (durada de la sessió 1,30h).

  • Sessió 3: Gestió d'una projecte europeu: de la teoria a la pràctica

Dimecres 6 de novembre a les 18h.

A càrrec de Joaquim Millan, expert en assumptes europeus i director d'Euroloca i Sara Molins, técnica de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu de la sessió es conèixer els elements bàsics i les eines necessàries per poder preparar, desenvolupar, gestionar i executar un projecte europeu. A més, també es presentarà dues iniciatives europea: Esplais Catalans i Nexes Interculturals de Joves per Europa. (durada de la sessió 3h).

On es realitzarà: Espai Jove La Fontana. c/ Gran de Gràcia, 190-192. Barcelona

Inscripcions

Per a més informació: truqueu al CRAJ al telèfon 93 265 52 17.

És aconsellable la participació en totes les sessions. Es lliurarà un certificat d'assistència als participants que assisteixin a totes les sessions.

Data: 

Dimecres 23 oct

Hora: 

19:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
craj@crajbcn.cat