Conferència "Quan els fills prenen el poder: violència filio-parental"

Logotip de Dixit
Dimarts, 29/10/2013

DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials organitza una conferència que tractarà sobre els reptes professionals als que s'enfronten els professionals relacionats amb els casos d'agressions dels fills als seus pares.

La violència filioparental centra la tercera conferència del cicle "Elements per entendre el fenomen de la violència en el nostre entorn".

Els centres DIXIT de Vic i Girona acullen la conferència "Quan els fills prenen el poder: violència filioparental" que tractarà sobre els reptes professionals a què s’enfronten els equips bàsics d'atenció social relacionats amb els casos d’agressions dels fills als seus pares.

La conferència, que tindrà lloc el 29 d'octubre a DIXIT Vic i es repetirà el 19 de novembre a DIXIT Girona, anirà a càrrec de Júlia Masip, psicòloga de l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta conferència s’emmarca dins del cicle "Elements per entendre el fenomen de la violència en el nostre entorn", que és una iniciativa de la Càtedra de Serveis Socials de Catalunya.

L’objectiu d’aquest cicle és donar a conèixer, debatre i aprofundir en diversos temes relacionats amb la violència i l'agressivitat que pateixen i combaten els professionals dels serveis socials durant l’exercici de la seva intervenció.

Masip és psicòloga en els Serveis Socials del Districte d’Horta-Guinardó de l’Ajuntament de Barcelona, ha desenvolupat la seva experiència formativa en diferents àmbits i ha estat coautora i participant en la creació del projecte "El malson de la Ventafocs".

En aquesta conferència mostrarà com es desenvolupa la violència filioparental, les experiències grupals amb pares, mares i fills adolescents, les intervencions terapèutiques familiars i el treball en equip i en xarxa.

Dates i llocs:

  • 29 d'octubre de 2013 a les 17 h. a DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials. C/ Miquel Martí i Pol 1 (Centre d’Estudis Sanitaris i Socials de la Universitat de Vic). Vic
  • 19 de novembre de 2013, 17 h. a DIXIT Girona Marià Casadevall Centre de Documentació de Serveis Socials. C/ Bernat Boades, 68. Girona

Inscripció:

Per assistir a la conferència a DIXIT Vic cal comunicar les dades personals (nom, cognoms, entitat/institució, correu electrònic i telèfon de contacte) per correu electrònic a dixit.vic@uvic.cat o trucant al 93/881 55 24.

Per assistir a la conferència a DIXIT Girona cal trucar al 972 106 122

Organitza: Càtedra de Serveis Socials de Catalunya

Data: 

Dimarts 29 oct

Hora: 

17:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
dixit.vic@uvic.cat