Raval(s), accions culturals al barri

Raval(s), accions culturals al barri
Dimecres, 23/10/2013 fins Dissabte, 26/10/2013

Raval(s) inclou accions culturals al llarg de diferents mesos. A l'octubre és el torn de la gent gran, els joves i els centres educatius. Així, del 23 al 26 d'aquest mes hi haurà diverses activitats culturals al Raval.

El festival Raval(s) ofereix accions culturals al barri del Raval de Barcelona durant quatre moments de l'any: Juny, juliol, octubre i novembre. Les d'octubre estan dedicades a la cultura, l'educació i la participació intergeneracional.

En el marc del projecte Raval(s), diverses entitats presenten espectacles musicals sota el lema "Mou-te!". El programa inclou cants populars, balls de bastons, hip hop educatiu, concert de guitarra i percussió, break dance i moltes més sorpreses...

L'Associació per a Joves Teb i el Grup Món Raval presentaran la cançó "Festa+Raval=Festival", que canten conjuntament joves i gent gran. Va ser estrenada durant la Festa Major d'aquest any i ara l'han millorada.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins del projecte "Raval Cultural", que vol fer emergir i donar a conèixer els equipaments culturals del Raval i les seves activitats, entre d'altres iniciatives.

Data: 

Dimecres 23 oct

Hora: 

11:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
info@totraval.org